Отборът на Дианел Рейсинг ще участва с два екипажа в предстоящото 16. рали „Твърдица-Елена“, първи кръг от националният рали шампионат за 2020 година. Своите заявки за участие изпратиха екипажите Георги Василев / Стефан Добрев (Mitsubishi Lancer Evo IX, RC 2) и Георги Радев / Светлан Радев (Citroen C2, RC 4).

Националните шампиони за сезон 2015 Василев и Добрев ще стартират в рали състезание за първи път от края на септември 2019 година, когато завършиха на 4-то място в генералното подреждане на рали „Сърбия“. През зимните месеци екипажът на Дианел Рейсинг работи по ревизията на своето Mitsubishi-и и се очаква за старта в Твърдица, машината да е в отлична кондиция.

Последният старт на Георги Василев и Стефан Добрев в рали „Твърдица“ е през 2018 година, когато завършват пети в тежките дъждовни условия, които белязаха 14-тото издание на състезанието.

За другият екипаж на отбора на Дианел Рейсинг Георги Радев / Светлан Радев рали „Твърдица-Елена“ ще е първо съвместно състезание, тъй като до момента Радев разчиташе на Васил Георгиев за навигатор.