Рали „Твърдица“ 2021 ще бъде трети кръг от Българския рали шампионат през настоящия сезон и ще се проведе на 16 и 17 юли. Предстоящото състезание, което през тази година ще бъде организирано от Автомобилен спортен клуб „Престиж“ и Община Твърдица, е с нова визия и нов уебсайт.

Всички документи за предстоящото 17-то издание на рали „Твърдица“ са налични в съответните секции на сайта, а зрителите могат да намерят подробни карти, график на състезанието и важна информация за достъпа до специалните етапи през двата състезателни дни.

Рали „Твърдица“ 2021 ще започне с церемониален старт на 16 юли (петък) от 17 ч. на площад „Свобода“ в центъра на Твърдица. В програмата за първия ден са включени пет скоростни етапа – по две преминавания на новите за състезанието етапи „Баня“ и „Мегапорт“, както и супер-специалния етап „Тодор Славов“, който ще стартира в 21:30 ч. на едноименната картинг писта в града.

Съботния ден ще предложи познати предизвикателства пред участващите екипажи – по две преминавания през скоростните етапи „Чумерна“ и „Предела“.

Награждаването на победителите в рали „Твърдица“ 2021 ще започне в 17 ч. на площад „Свобода“.